/
/
KONTROLA PRISTUPA UZ MJERENJE TEMPERATURE

KONTROLA PRISTUPA UZ MJERENJE TEMPERATURE

Kontrola pristupa u "novom normalnom"

Dok se ljudi vraćaju na posao i svakodnevnu rutinu, za tvrtke je ključno povećati efikasnost svojih sustava kontrole pristupa u novoj normalnoj situaciji, koja zahtijeva siguran i brZ pregled temperature, pristup i prisustvo, kao i upravljanje posjetiteljima.

MinMoe terminali za beskontaktno mjerenje temperature koriste se kako bi ljudima bilo lakše ući u zgradu, zabilježiti posjećenost i istovremeno provjeriti temperaturu bez potrebe za dodirivanjem terminala ili vrata, koristeći prepoznavanje lica i termografske tehnologije. Priroda terminala bez dodira čini pristup lakšim i sigurnijim, pogodnim za dugotrajno provjeravanje temperature s kontrolom pristupa za bilo koji scenarij s velikim padom ljudi. Također se može konfigurirati za omogućavanje ljudima da “samoprovjere” temperaturu.

Ključne značajke - provjera temperature

Provjera temperature pomoću termovizijske tehnologije
  • Područje mjerenja temperature: 30°C – 45°C; točnost: 0,1 °C, odstupanje: ± 0,5°C
  • Udaljenost provjere: 0,3m – 2,0m
  • Prikazuje izmjerenu temperaturu i alarmira u slučaju previsoke temperature
  • Šalje upozorenje u slučaju ako osoba ne nosi zaštitnu masku
  • Mjerenje temperature osoba koje nose maske

Ključne značajke - face recognition

Face recognition - prepoznavanje lica
  • Brzina prepoznavanja lica <0,2s; stopa točnosti više od 99%
  • Prepoznavanje u uvjetima slabog osvjetljenja, čak i u potpunom mraku
  • Manje šanse za prijenos bolesti (nema dodirivanje uređaja)
  • Videopoziv s vrata – spajanje s unutarnjom portafonskom jedinicom
  • Daljinsko odobravanje/odbijanje pristupa posjetitelju

Kontrola pristupa i evidencija bez dodira

Većina virusnih bolesti i zaraza se širi dodirivanjem kontaminiranih predmeta i površina. Zbog toga, smanjenje kontakta sa terminalima ili vratima – ili općenito izbjegavanje dodirivanja – povećava higijenu i sigurnost zaposlenika prilikom prolaska kroz opremu za kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena

U usporedbi s konvencionalnim uređajima za kontrolu otiskom prsta Minmoe terminali nude ugodno iskustvo bez dodira. Zahvaljujući Deep learning algoritmu, Minmoe terminali mogu povećati točnost prepoznavanja lica na više od 99%, osiguravajući brz i gotovo „non-stop“ prolazak. Nadalje, terminal nudi učinkovite performanse u uvjetima slabog i ravnomjernog osvjetljenja.

 

Detekcija nošenja zaštitne maske

U većini slučajeva lokalne vlasti, zajednice ili tvrtke same predlažu ili čak zahtijevaju nošenje maski. Brzo, automatizirano otkrivanje maski bit će još jedan zahtjev za sustave za kontrolu pristupa.

Minmoe terminalu mogu otkriti nosi li osoba masku. Kad se registrirano lice prepozna, ali ne nosi masku, uređaj će uputiti zvučni podsjetnik. To omogućuje jednostavan način automatiziranja praćenja i poštovanja zahtjeva, propisa i, na kraju, sigurnosti.

Uređaji u ponudi

DS-K5604A-3XF/V
DS-K1T5671-3XF/ZU
DS-K1T671M-3XF
DS-K1TA70MI-T

Za ponude i cijene sustava kontaktirajte nas na 01 3640 343 ili nam pošaljite upit putem obrasca

Zatražite ponudu