Krobel Promet


Krobel Promet d.o.o. jedan je od vodećih distributera i providera cjelokupnih rješenja za integraciju sustava zaštite, videonadzora, telefonije, strukturnog mrežnog kabliranja, održavanja IT sustava i razvijanja cjelokupnih softverskih rješenja. Zahvaljujući našoj mreži partnera i podružnici Krobel BiH, svoje proizvode uspješno distribuiramo po cijeloj Hrvatskoj, ali i diljem svijeta. Uz Hrvatsku, vodeći smo distributeri i za BiH, Sloveniju, Crnu Goru i Kosovo.

Poduzeće Krobel Promet d.o.o. osnovano je 1993. godine sa sjedištem u Đurmancu, dok je naša poslovnica smještena u Zagrebu kako bi našim korisnicima pružili što bolju dostupnost i distribuciju naše opreme.

Čime se bavimo?

Kao jedno od vodećih poduzeća u sustavu potpune integracije u mogućnosti smo pokriti cjelovite sustave zaštite koji obuhvaćaju:

Elementi sustava

Protuprovalni sustav čine elementi sustava za detekciju, alarmne centrale za primanje, obradu i prosljeđivanje signala, elementi za signalizaciju provale, komunikatori za prijenos signala na izdvojenu lokaciju te uređaji i oprema za upravljanje sustavom. Saznaj više

Aktivni sustavi zaštite

Aktivni sustavi zaštite sastavni su dio cjelokupne protupožarne zaštite koji djeluju na principu pobude i odziva, tj. kod određenih događaja djeluju prema unaprijed predviđenom scenariju. Sastoje se od sustava za detekciju požara, sustava za suzbijanje požara i alarmnog sustava. Saznaj više

Osjećaj sigurnosti

U današnje vrijeme video nadzor postao je jedan od temeljnih oblika zaštite stambenih i poslovnih objekata, ljudi, događaja i ostalih oblika imovine. Razvojem tehnologije video nadzor je postao jednostavniji, pouzdaniji i cjenovno pristupačniji te su to jedni od glavnih razloga zbog kojih video nadzor danas nalazi sve veću uporabu u tehničkoj zaštiti. Saznaj više

Razmjena informacija

Krobel na području telekomunikacija pruža kompletnu uslugu dobave, ugradnje, instalacije, programiranja, održavanja digitalnih telefonskih centrala i prateće komunikacijske opreme kao što su digitalni, analogni i bežični telefonski aparati, telefaks uređaji i handsfree slušalice. Saznaj više

Kabelski mrežni sustavkrobel_tour_elektroinstalacije

Neke od najvažnijih prednosti ulaganja u strukturno kabliranje su optimalni troškovi izgradnje, zaštita investicije, niski troškovi održavanja te višegodišnje jamstvo. Pored komunikacijskih i informatičkih, danas strukturno kabliranje koriste i drugi servisi kao što su sigurnosni sustavi, rasvjeta, klima, grijanje, video sustavi, audio sustavi, sustavi nadzora i upravljanja i dr. Saznaj više

Brojne prednosti tehnologije

Tehnologija nam u poslovanju pruža brojne prednosti i ubrzava mnoge poslovne procese, no donosi i određenu brigu o istoj. Zbog sve bržeg razvoja i sve veće prisutnosti tehnologije u svakodnevnom životu održavanje IT sustava više nije stvar prestiža već je ono integrirano u svakodnevno poslovanje gotovo svih poslovnih subjekata. Saznaj više

Naš tim

Kao našu najveću snagu istaknuli bismo naš tim kompetentnih stručnjaka zbog kojih smo i danas vodeći distributer i provider cjelokupnih rješenja za integraciju sustava zaštite. Kako bi naši zaposlenici bili u toku s najnovijim trendovima i tehnološkim postignućima iz naše djelatnosti, kontinuirano se obrazuju te redovito pohađaju seminare i slične edukacijske programe. Jedino na takav način možemo pružiti našim poslovnim partnerima kvalitetnu uslugu i stručnu pomoć te dostići visoke ciljeve koje smo si zadali.

Isto tako naši zaposlenici redovito pišu stručne članke za specijalizirane časopise iz područja tehničke zaštite te održavaju stručne skupove i seminare za edukaciju svojih partnera.

Naši proizvodi

Kako bismo bili sigurni da našim klijentima nudimo najkvalitetnije i provjere sustave zaštite, Krobel samostalno razvija razna softverska rješenja od kojih bismo izdvojili:

TARIFIRANJE

Aplikacija za racionalizaciju korištenja telefonskog sustava koja omogućuje mjerenje telefonskog pro me ta i efikasnije iskorištavanje mogućnosti centrale.

ALARMNI DOJAVNI CENTAR

Aplikacija za spajanje integriranog sustava tehničke zaštite na alarmni dojavni centar kojom se postiže maksimalna i efikasna razina zaštite za štićeni objekt.

K-ERV

Aplikacija za evidenciju radnog vremena koja omogućuje najefikasnije bilježenje radnog vremena. Napravljena je sukladno pravilniku vođenja evidencije radnog vremena.