/
/
Acusense

Acusense

Zatražite ponudu

Za ponude i cijene sustava kontaktirajte nas na 01 3640 343 ili nam pošaljite upit putem obra

 

Razlikovanje osoba i vozila

Za razliku od konvencionalnih sigurnosnih sustava koji se oslanjaju na više uređaja za vizualni nadzor te vizualna i zvučna upozorenja, nove Hikvision AcuSense Audio i Strobe Light kamere pružaju rješenje sve u jednom. Opremljene drugom generacijom Hikvision AcuSense inteligencije, ove nove kamere pomažu u smanjenju lažnih alarma do 90% točnim klasificiranjem ljudi i vozila i filtriranjem bezopasnih događaja kretanja uzrokovanih životinjama, vremenskim nepogodama ili lišćem.

 

 

Aktivna zaštita

Korisnici mogu prilagoditi audio odgovore s unaprijed snimljenim audio porukama koje se reproduciraju do 60 dB iz ugrađenog zvučnika. Kamere dolaze opremljene s 10 opcija audio zvuka, s mogućnošću jednostavnog podešavanja uzorka i frekvencije stroboskopskog svjetla.

 

Komunikacija

U slučaju događaja ugroze, Hikvision AcuSense Audio i Strobe Light kamere također šalju trenutne obavijesti o događaju administratorima sustava putem Hik-Connect aplikacije, dostupne za iOS i Android platforme. To omogućuje sigurnosnom osoblju da gleda nadzorne snimke u stvarnom vremenu na pametnom telefonu ili tabletu i započne dvosmjernu audio komunikaciju s prijestupnicima unutar radijusa od (15 metara) od kamere, upozoravajući ih da napuste prostor.

 

 

Klasifikacija i pregled videozapisa

Kod tradicionalnih videonadzornih sustava postoji mnogo isječaka koji prikazuju nebitne objekte – životinje, lišće, svjetlo i sjene itd.Kako bi pronašli datoteku koja hvata određeni metu, vlasnici kuće i poduzeća moraju pregledati sve datoteke događaja unutar određenog vremenskog razdoblja – što oduzima puno vremena. Uz tehnologiju AcuSense, videoisječci su već razvrstani u “Human Files” i “Vehicle Files”. Vlasnicima kuća i tvrtkama omogućuje da kliknu na kategoriju i koriste informacije o vremenu ili lokaciji kako bi brzo pronašli željeni isječak.