Kerv cloud politika privatnosti

Krobel Promet d.o.o. izgradio aplikaciju K-ERV Cloud kao besplatnu aplikaciju. Ovu USLUGU pruža Krobel Promet d.o.o. besplatno i namijenjen je za korištenje takav kakav jest.

Ova se stranica koristi za informiranje posjetitelja o našim pravilima o prikupljanju, korištenju i otkrivanju osobnih podataka ako netko odluči koristiti našu uslugu.

Ako odlučite koristiti našu uslugu, pristajete na prikupljanje i korištenje informacija u vezi s ovom politikom. Osobni podaci koje prikupljamo koriste se za pružanje i poboljšanje usluge. nećemo koristiti niti dijeliti vaše podatke ni s kim osim kako je opisano u ovoj Politici privatnosti.

Pojmovi korišteni u ovim Pravilima o privatnosti imaju ista značenja kao u našim Uvjetima i odredbama, koji su dostupni na K-ERV Cloudu osim ako nije drugačije definirano u ovim Pravilima o privatnosti.

Prikupljanje i korištenje informacija

Za bolje iskustvo, dok koristite našu uslugu, možemo zahtijevati da nam dostavite određene osobne podatke. Podatke koje tražimo mi ćemo zadržati i koristiti kako je opisano u ovoj politici privatnosti.

Aplikacija koristi usluge trećih strana koje mogu prikupljati podatke koji se koriste za vašu identifikaciju.

Veza na pravila o privatnosti davatelja usluga trećih strana koje koristi aplikacija

* Apple Store

Podaci zapisnika

želimo vas obavijestiti da kad god koristite našu uslugu, u slučaju pogreške u aplikaciji prikupljamo podatke i informacije (putem proizvoda treće strane) na vašem telefonu pod nazivom Log Data. Ovi podaci zapisnika mogu uključivati informacije kao što su adresa internetskog protokola (“IP”) vašeg uređaja, naziv uređaja, verzija operativnog sustava, konfiguracija aplikacije prilikom korištenja naše usluge, vrijeme i datum vaše upotrebe usluge i druge statistike .

Kolačići

Kolačići su datoteke s malom količinom podataka koje se obično koriste kao anonimni jedinstveni identifikatori. One se šalju vašem pregledniku s web-mjesta koja posjećujete i pohranjuju se u internu memoriju vašeg uređaja.

Ova usluga ne koristi eksplicitno ove “kolačiće”. Međutim, aplikacija može koristiti kod treće strane i biblioteke koje koriste “kolačiće” za prikupljanje informacija i poboljšanje svojih usluga. Imate mogućnost prihvatiti ili odbiti ove kolačiće i znati kada se kolačić šalje na vaš uređaj. Ako odlučite odbiti naše kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove ove usluge.

Pružatelji usluga

možemo zaposliti tvrtke i pojedince treće strane iz sljedećih razloga:

* Da bismo olakšali našu uslugu;

* Za pružanje usluge u naše ime;

* Za obavljanje usluga povezanih s uslugama; ili

* Kako bi nam pomogli u analizi kako se naša Usluga koristi.

želimo obavijestiti korisnike ove usluge da te treće strane imaju pristup vašim osobnim podacima. Razlog je da u naše ime obavljaju zadatke koji su im dodijeljeni. Međutim, dužni su ne otkrivati niti koristiti podatke u bilo koju drugu svrhu.

Sigurnost

cijenimo vaše povjerenje u pružanju vaših osobnih podataka, stoga nastojimo koristiti komercijalno prihvatljive načine njihove zaštite. No zapamtite da nijedna metoda prijenosa putem interneta ili metoda elektroničke pohrane nije 100% sigurna i pouzdana i ne možemo jamčiti njihovu apsolutnu sigurnost.

Veze na druge stranice

Ova usluga može sadržavati poveznice na druge stranice. Ako kliknete na poveznicu treće strane, bit ćete preusmjereni na tu stranicu. Imajte na umu da ovim vanjskim stranicama ne upravljamo mi. Stoga vam toplo savjetujemo da pregledate Politiku privatnosti ovih web stranica. nemamo kontrolu i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, politiku privatnosti ili praksu bilo kojih stranica ili usluga trećih strana.

Privatnost djece

Ove se Usluge ne obraćaju nikome mlađem od 13 godina. Ne prikupljamo svjesno osobne podatke od djece mlađe od 13 godina. U slučaju da otkrijemo da nam je dijete mlađe od 13 godina dalo osobne podatke, odmah ih brišemo s naših poslužitelja. Ukoliko ste roditelj ili skrbnik i znate da nam je vaše dijete dostavilo osobne podatke, molimo da nas kontaktirate kako bismo mogli poduzeti potrebne radnje.

App set id

Prikupljamo app set id vašeg uređaja kako bismo pratili korištenje naših aplikacija, spriječili prijevare i poboljšali svoje aplikacije. Ove podatke čuvamo na siguran način i koristimo ih samo u svrhe koje smo otkrili. Nećemo dijeliti app set id s trećim stranama osim ako nemamo vaše dopuštenje ili to od nas zahtijeva zakon. Imate pravo tražiti da izbrišemo app set id iz naše evidencije.

Promjene ove Politike privatnosti

s vremena na vrijeme možemo ažurirati našu Politiku privatnosti. Stoga vam se savjetuje da povremeno pregledate ovu stranicu radi eventualnih promjena. obavijestit ćemo vas o svim promjenama objavljivanjem novih Pravila privatnosti na ovoj stranici.

Ova je politika na snazi od 27. srpnja 2023

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja ili prijedloga o našim Pravilima privatnosti, slobodno nas kontaktirajte na:

Krobel Promet d.o.o.
Remetinečka cesta 13,
10000 Zagreb
Web: www.krobel.hr
E-mail: krobel@krobel.hr
Tel: +38513640343