Samo jedno kvalitetno partnerstvo može imati nevjerojatan utjecaj na Vaš poslovni uspjeh. Mi s ponosom možemo reći kako su svi naši partneri renomirani svjetski proizvođači opreme za tehničku zaštitu.

Upoznajte se s našim poslovnim partnerima:

HIKVISION

Hikvision je vodeći svjetski dobavljač digitalnih proizvoda za video nadzor te svojim tridesetogodišnjim iskustvom u istraživanju i razvoju video tehnologije svojim korisnicima nudi najvišu kvalitetu. Asortiman njihovih proizvoda sastoji se od: Smart IP kamera, IP Speed Dome kamera, Analognih HD kamera, softvera za upravljanje video nadzorom i brojnih drugih komponenti sofisticiranih sustava zaštite.

Sjedište Hikvisiona nalazi se u Kini, a svoje poslovanje su proširili na cijeli svijet. Danas Hikvision broji preko 12.000 zaposlenika diljem svijeta od čega više od 4.200 zaposlenih čine tehnički inženjeri. Zahvaljujući svojem dinamičnom rastu poduzeće je osvojilo brojne nagrade, a samo neke od njih su: Top 50 High-tech brzorastućih poduzeća u Kini, Forbes' Most Potential SMEs in China, isto tako Hikvision se nalazi na top 15 najvećih proizvođača sigurnosne opreme u svijetu.

VISONIC

Visonic grupa međunarodno je poduzeće koje se bavi razvojem i proizvodnjom visokokvalitetnih elektroničkih sigurnosnih sistema i komponenti koji su posvećeni povećanju sigurnosti kod njihovih korisnika.

Poduzeće je osnovano 1973. godine sa sjedištem u Tel Avivu, Izrael. Visonicova proizvodnja smještena je u najnaprednijem proizvodnom pogonu u Kiryat Gatu, koji se prostire na više od 10000m2. Njihovi proizvodi distribuiraju se u više od 100 zemalja diljem cijelog svijeta.

Visonicovo vodstvo u polju razvoja sigurnosnih tehnologija omogućilo im je više od 90 registriranih patenata. Njihovi inovativni proizvodi su razvijeni i proizvedeni po najvišim standardima kontrole kvalitete proizvoda te se zaslužili potpunu ISO 9001 certifikaciju.

Uspjeh Visonica temelji se na jedinstvenoj naprednoj tehnologiji, viziji upravljanja, snazi branda i kvaliteti zaposlenika. Svi ovi uvjeti kombinirano stoje kao referentna točka za cjelokupnu sigurnost industrije te kao osiguranje za naše klijente koje Visonic vodi u novi i sigurniji način življenja.

BENTEL

Bentel Security etablirao se kao mjerilo sigurnosti: lider u dizajnu proizvoda i proizvodnji kompletnog asortimana opreme za zaštitu i sigurnost. Poduzeće Bentel Security osnovano je 1983. godine u Grotammarre, Italija. Kako je globalna potražnja za njihovim proizvodima rasla Bentel se udružio s vodećim svjetskim proizvođačem sigurnosne opreme DSC-om kako bi svijetu ponudili najsofisticiranije proizvode iz područja sigurnosti.

Bentel proizvodi najpoznatiji su po svojoj estetici koja je okarakterizirana od strane potrošača kao elegantna i jednostavna. Njihova proizvodna filozofija prilagođena je svim vrstama poduzeća, kako onim najvećim tako i najmanjima. Bentelovi proizvodi mogu se aplicirati na najrazličitije tipove objekata od malih kućanstava pa sve do velikih poslovnih objekata. Karakteristika svih Bnetelovih proizvoda je njihova funkcionalnost koja omogućuje jednostavnu instalaciju te osigurava najvišu pouzdanost.

TELETEK

Teletek Electronic JSC je proizvođač cijelog niza visokotehnoloških protuprovalnih i vatrodojavnih sustava. Poduzeće Teletek Electronic osnovano je 1991. godine sa sjedištem u Sofiji (Bugarska). Teletek dizajnira, testira i proizvodi kontrolne ploče, detektore, tipkovnice, signalizacijsku opremu i softverske proizvode za protuprovalne alarmne sustave i sve vrste vatrodojavnih sustava.

Teletek Electronic proizvodi u potpunosti su usklađeni sa europskim i međunarodnim standardima. Kao dokaz njihove kvalitetne proizvodnje i brige za svoje klijente poduzeću je dodijeljen ISO 9001:2000 certifikat. Taj certifikat je potvrda visokokvalitetnog dizajna, proizvodnje, prodaje i servisa alarmnog sustava i elektroničkih proizvoda. Teletek Electronic se pozicionirao kao društvo s dugom tradicijom i pouzdanim rješenjima za protuprovalni i vatrodojavni sustav. Njihovi proizvodi poznati su u više od 65 zemalja širom svijeta.

GOLMAR

Golmar je specijalizirana organizacija, sa sjedištem u Španjolskoj, koja je usmjerena na organizaciju i kontrolu proizvodnih procesa, te izmjeni informacija kao glavnim nitima vodiljama. Zapošljava preko 130 ljudi čija je zadaća pružiti najvišu kvalitetu svojim korisnicima, od samog dizajna proizvoda, pa do razvoja cjelokupnih rješenja. Svoje proizvode izvozi u preko 25 zemalja svijeta.

Svoj uspjeh baziraju na konstantnom razvoju novih proizvoda te adaptiranju tih proizvoda zahtjevima modernog tržišta. Golmar posjeduje znanje i iskustvo kojim zadržava istaknutu tržišnu poziciju. Kvalitetom i mogućnostima svojih proizvoda zadovoljavaju sve uvjete država članica EU.

TCS

Poduzeće TCS AG osnovano je 1995. godine sa sjedištem u Genthinu u Njemačkoj. Danas je TCS AG jedno od vodećih poduzeća za proizvodnju inovativne i visokokvalitetne komunikacijske tehnologije.

Asortiman njihovih proizvoda obuhvaća jednostavne i složene komunikacijske sustave koji se mogu implementirati u industrijske i stambene objekte. Ti sustavi obuhvaćaju PC centrale, kamere za video nadzor, centraliziranu kontrolu pristupa za veliki broj ulazaka i sudionika, kao i sustave umrežavanja s tehnologijama poput telefonije, mobilnih mreža, IP mreža.

Danas TSC AG broji preko 160 zaposlenika te se specijalizirao za razvoj inovativnih i kvalitetnih sustava za upravljanje građevinskim objektima na međunarodnom tržištu.

ZKTECO

ZKTeco je međunarodno poduzeće specijalizirano za razvoj i proizvodnju najrazličitijih oblika zaštite, koji uspješno posluje na globalnom tržištu već više od 30 godina. ZKTeco je pionir u multibiometrijskoj i RFID tehnologiji, čiji proizvodi su prisutni u preko 200 zemalja s više od 180 milijuna korisnika diljem svijeta.

Poduzeće ZKTeco osnovano je 1985. godine sa sjedištem u Shenzenu u Kini, a danas svoje urede imaju i u SAD-u, Argentini, Meksiku, JAR-u, Egiptu, Saudijskoj Arabiji, UAE-u, Indiji, Indoneziji i Japanu.

Razvojem revolucionarnog biometrijskog algoritma za prepoznavanje lica i otisaka prstiju ZKTeco stekao je status vodećeg poduzeća na području biometrijskih tehnologija. Daljnjim razvojem i inovacijama stvorili su prvi multibiometrijski uređaj koji je definirao rast i razvoj biometrijske industrije.