Prema istraživanjima u tvrtkama koje ne provode neku od kontrola telefonskog prometa čak 40% razgovora nije poslovne prirode, što rezultira većim troškovima poslovanja, zagušenjem centrale i bitno smanjenom učinkovitošću.

Aplikacija Tarifiranje


Krobel Promet d.o.o. razvio je aplikaciju TARIFIRANJE za racionalizaciju korištenja telefonskog sustava. Aplikacija Tarifiranje namijenjena je svima koji imaju potrebu za učestalim periodičnim ispisom poziva jer omogućava brzo i jednostavno generiranje detaljne specifikacije poziva prema odabranim kriterijima i automatski ispis na pisač u obliku izvještaja. Kompatibilna je sa većinom telefonskih centrala i sustava, renomiranih svjetskih i europskih proizvođača, a Vama pruža mogućnost da efikasnije iskoristite mogućnosti svoje centrale.

Programski paket Tarifiranje temeljen je na raznim Windows operativnim sustavima te se koristi za kontrolu, praćenje, statističku analizu i obradu telefonskog pro me ta.

Tarifiranje omogućuje mjerenje telefonskog pro me ta:

  • prema kućnim linijama
  • prema vanjskim linijama
  • grafički pregled mjesečnih troškova prema kućnim brojevima
  • pregled podataka po zadanim uvjetima
  • potpun opis događaja na telefonskoj centrali

Ukoliko ste zainteresirani za implementaciju aplikacije Tarifiranje ili imate nekih dodatnih pitanja vezano za ovu temu, slobodno nas kontaktirajte.